Veteranenkampioenschap afgelast

Het is helaas onvermijdelijk dat ook ons veteranenschaaktoernooi is geraakt door het corona virus. Wij zijn dan ook genoodzaakt het toernooi af te gelasten. Het toernooi wordt verplaatst naar volgend jaar.

De tot nu toe gespeelde wedstrijden worden zoals gebruikelijk doorgegeven aan de ratingcommissie. Het toernooi is namens de NHSB georganiseerd, en over de financiële afwikkeling wordt u nog op een later tijdstip geïnformeerd. Helaas blijft de wisselbeker dit  jaar – ongewild - in het bezit van de wedstrijdleider.

Om een en ander positief af te sluiten, gaan wij er vanuit elkaar volgend jaar, in goede gezondheid aan het schaakbord te ontmoeten. Laten we hopen dat het schaak virus het corona virus verslaat.


Update coronavirus

Nu de regering alle horeca heeft gesloten ontkomt de organisatie van het lenteveteranentoernooi er niet aan de ronden van 25 maart en 1 april niet door te laten gaan.

Hoe het na die tijd verder gaat kunnen we nog niet zeggen. We hopen dat we de twee ronden later in april/mei kunnen inhalen, maar veel hangt af van de verdere ontwikkelingen: Blijft het verbod ook na 6 april van kracht en is de Huesmolen beschikbaar.

Wij houden U via deze website en via e-mail zoveel mogelijk op de hoogte.

Inschrijving veteranentoernooi loopt vlot.

De inschrijving voor het lenteveteranentoernooi loopt als een trein. Eind januari hebben we reeds 76 namen op de lijst staan. Dat betekent dat we bijna volzitten: bij zo'n 84 deelnemers is de capaciteit van de speelzaal bereikt.

Twijfel dus niet te lang en schrijf je snel in. Ben je te laat dan kun je op de wachtlijst komen, en dan zal gelden: wie het eerst komt die het eerst maalt (bij een eventuele terugtrekking).

Aanmelding.