Update Veteranentoernooi '22

Het ziet er naar uit dat het Veteranentoernooi doorgang kan vinden zonder noemenswaardige beperkingen vanwege Corona. De anderhalve meter afstand is niet langer verplicht (al kan het nog steeds verstandig zijn), en we nemen eind februari afstand van CTB en mondkapjes in de horeca.

Het maximaal aantal deelnemers is daardoor niet meer beperkt dan normaal (maximale capaciteit van de zaal: 110) en iedereen die zich tot dusver aangemeld heeft kan zonder problemen toegelaten worden.

Ook na 25 februari geldt nog wel: blijf thuis bij Corona-achtige klachten en laat U testen.

We willen er nog graag aan herinneren dat we in de Huesmolen spelen, en dat we om 13:00u beginnen. Dit was in 2020 ook al zo, maar daarvoor was de aanvang om 13:30u.

Update coronavirus

Nu de regering alle horeca heeft gesloten ontkomt de organisatie van het lenteveteranentoernooi er niet aan de ronden van 25 maart en 1 april niet door te laten gaan.

Hoe het na die tijd verder gaat kunnen we nog niet zeggen. We hopen dat we de twee ronden later in april/mei kunnen inhalen, maar veel hangt af van de verdere ontwikkelingen: Blijft het verbod ook na 6 april van kracht en is de Huesmolen beschikbaar.

Wij houden U via deze website en via e-mail zoveel mogelijk op de hoogte.

Inschrijving veteranentoernooi loopt vlot.

De inschrijving voor het lenteveteranentoernooi loopt als een trein. Eind januari hebben we reeds 76 namen op de lijst staan. Dat betekent dat we bijna volzitten: bij zo'n 84 deelnemers is de capaciteit van de speelzaal bereikt.

Twijfel dus niet te lang en schrijf je snel in. Ben je te laat dan kun je op de wachtlijst komen, en dan zal gelden: wie het eerst komt die het eerst maalt (bij een eventuele terugtrekking).

Aanmelding.