Informatie

Het lenteveteranentoernooi is een officieel kampioenschap van de NHSB maar ook vooral een heel gezellig toernooi. Het wordt gezamenlijk door de NHSB en schaakvereniging Caïssa-Eenhoorn georganiseerd, in 2019 alweer voor de 16e keer. Deelneming is mogelijk vanaf 55 jaar, tenzij dispensatie wordt verleend.

Gespeeld wordt in vier groepen, volgens Zwitsers op rating. De groepen worden samengesteld op grond van rating. In totaal kunnen 84 spelers deelnemen. Elke groep bestaat derhalve uit ongeveer 20 spelers

Het lenteveteranentoernooi wordt in 2019 gehouden op zeven opeenvolgende woensdagen beginnend op 6 maart en lopend tot en met 17 april. De starttijd is 13:30 uur. Locatie is Omringlocatie Lindendael, Koepoortsweg 35, 1624 AB Hoorn. Gespeeld wordt in de theaterzaal.
Route.

Het inleggeld is 20 euro per deelnemer. Het prijzengeld is voor elke groep voor de eerste drie plaatsen respectievelijk €50, €40 en €30. Bij gelijk eindigen worden prijzen gedeeld.

Aanmelding kan via het aanmeldingsformulier. De aanmelding is definitief wanneer de betaling is ontvangen. Betaling dient te worden gedaan op rekeningnummer IBAN NL46RABO0102983836 (let op: is gewijzigd) t.n.v. Schaakvereniging Caïssa-Eenhoorn, onder vermelding van "Veteranentoernooi".