Veteranenkampioenschap afgelast

Het is helaas onvermijdelijk dat ook ons veteranenschaaktoernooi is geraakt door het corona virus. Wij zijn dan ook genoodzaakt het toernooi af te gelasten. Het toernooi wordt verplaatst naar volgend jaar.

De tot nu toe gespeelde wedstrijden worden zoals gebruikelijk doorgegeven aan de ratingcommissie. Het toernooi is namens de NHSB georganiseerd, en over de financiële afwikkeling wordt u nog op een later tijdstip geïnformeerd. Helaas blijft de wisselbeker dit  jaar – ongewild - in het bezit van de wedstrijdleider.

Om een en ander positief af te sluiten, gaan wij er vanuit elkaar volgend jaar, in goede gezondheid aan het schaakbord te ontmoeten. Laten we hopen dat het schaak virus het corona virus verslaat.


Update coronavirus

Nu de regering alle horeca heeft gesloten ontkomt de organisatie van het lenteveteranentoernooi er niet aan de ronden van 25 maart en 1 april niet door te laten gaan.

Hoe het na die tijd verder gaat kunnen we nog niet zeggen. We hopen dat we de twee ronden later in april/mei kunnen inhalen, maar veel hangt af van de verdere ontwikkelingen: Blijft het verbod ook na 6 april van kracht en is de Huesmolen beschikbaar.

Wij houden U via deze website en via e-mail zoveel mogelijk op de hoogte.